Nakonec jsem, ještě před posledním testem v prime time, provedl neplánovaně jeden další, protože jsme si všiml, že i kolem 17. hodiny občas nějaké problémy bývají také. Možná to souvisí s tím, že si lidé, po příchodu z práce, stahují tituly na večerní sledování.
Takže opět tradičně stahování souboru 20 GB ze serveru vip.17.dl, spuštěno v 17:00. Tady už je v rychlosti stahování v čase 17:11 - 17:14 pořádná díra, kterou by, při streamu s vyšším bitrate, video cache už nepokryla.
[attachment=10142]
Často padá otázka, kolik serverů Webshare ve své službě vlastně používá. Oficiálně se to asi nijak zjistit nedá, nicméně sledováním zdrojů streamů jsem dosud narazil na následující:
server_names = {0, vip.1, vip.2, vip.3, vip.4, vip.5, vip.6, vip.7, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 15, vip.16, vip.17}
Adresa jednotlivých serverů, přístupná z internetu, je pak:
<server_name>.dl.wsfiles.cz nebo <server_name>.dl.webshare.cz
Takže opět tradičně stahování souboru 20 GB ze serveru vip.17.dl, spuštěno v 17:00. Tady už je v rychlosti stahování v čase 17:11 - 17:14 pořádná díra, kterou by, při streamu s vyšším bitrate, video cache už nepokryla.[attachment=10142]
Často padá otázka, kolik serverů Webshare ve své službě vlastně používá. Oficiálně se to asi nijak zjistit nedá, nicméně sledováním zdrojů streamů jsem dosud narazil na následující:
server_names = {0, vip.1, vip.2, vip.3, vip.4, vip.5, vip.6, vip.7, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 15, vip.16, vip.17}
Adresa jednotlivých serverů, přístupná z internetu, je pak:
<server_name>.dl.wsfiles.cz nebo <server_name>.dl.webshare.cz