27.3.2024, 14:43
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.3.2024, 15:06 uživatelem Mark Shadow.)
@waladir: No vidíš a i přes to jsi vyvinul takto skvělý doplněk, není důvod se podceňovat. A když náhodou něco nefunguje, tak tu máš nás uživatele, co sice nic nevyvinuli, ale perfektně umí žbrblat a rychlostí blesku na to upozornit.

Dovolil jsem si trochu humoru, tak snad jsem nikoho neurazil.
Každopádně je potřeba si uvědomit, že jsou to od tebe, ale i od ostatních kteří vytváří doplňky, přispějí radou nebo návodem, hodiny a hodiny studia a práce, se kterou se potom podělíte, bez toho aniž by jste si nárokovali nějakou odměnu. Takže je od nás uživatelů minimálně slušnost Vám za to poděkovat, vyjádřit úctu a aspoň takhle symbolicky podpořit.
Omlouvám se, ale chtěl jsem aby to tady zaznělo.
Takže ještě jednou, skvělá práce a děkuju.

Dovolil jsem si trochu humoru, tak snad jsem nikoho neurazil.
Každopádně je potřeba si uvědomit, že jsou to od tebe, ale i od ostatních kteří vytváří doplňky, přispějí radou nebo návodem, hodiny a hodiny studia a práce, se kterou se potom podělíte, bez toho aniž by jste si nárokovali nějakou odměnu. Takže je od nás uživatelů minimálně slušnost Vám za to poděkovat, vyjádřit úctu a aspoň takhle symbolicky podpořit.
Omlouvám se, ale chtěl jsem aby to tady zaznělo.
Takže ještě jednou, skvělá práce a děkuju.