08.4.2024, 18:22
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.4.2024, 18:50 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Překlepy
)
@jkmh: No, už je tam jak kanál CoreELEC-21 tak i v něm nabídka nového buildu. Je ale vidět, že ta organizace na straně teamu CE trochu skřípe, resp. že nemají moc zvládnutou ani výstupní kontrolu. Už se to tedy snad všechno dostalo do správného stavu, jen drobná chybička na kráse, když někdo při editaci označení verze 21.0-Omeg zapomněl na koncové a.
Jdu tedy na další update...
POZOR Popis toho, že to v teamu CE skřípe, je eufemismus....
Pokusíte-li si nainstalovat verzi označenou v kanálu CoreELEC-21 jako 21.O-Omeg, tak se vám stáhne a posléze i nainstaluje verze 21.0-Omega_alpha1.
Kdo máte zapnuto automatickou aktualizaci, tak si ji vypněte. Pokud se někomu již stáhla, tak určitě nerestartujte a ručně smažte obsah adresáře /storage/uppdate!
A pokud jste již restarovali a naběhla vám tedy verze 21.0-Omega_alpha1, tak nezoufejte, najděte si v nastavení CoreELEC aktualizaci na 21.0-Omega_rc2 a aktualizujte na ní. A nezapomeňte před tím vypnout automatickou aktualizaci CoreELEC!
Jdu tedy na další update...POZOR Popis toho, že to v teamu CE skřípe, je eufemismus....
Pokusíte-li si nainstalovat verzi označenou v kanálu CoreELEC-21 jako 21.O-Omeg, tak se vám stáhne a posléze i nainstaluje verze 21.0-Omega_alpha1.
Kdo máte zapnuto automatickou aktualizaci, tak si ji vypněte. Pokud se někomu již stáhla, tak určitě nerestartujte a ručně smažte obsah adresáře /storage/uppdate!
A pokud jste již restarovali a naběhla vám tedy verze 21.0-Omega_alpha1, tak nezoufejte, najděte si v nastavení CoreELEC aktualizaci na 21.0-Omega_rc2 a aktualizujte na ní. A nezapomeňte před tím vypnout automatickou aktualizaci CoreELEC!
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.