16.4.2024, 19:43
Po včerejší přípravě, kdy jsem na Tvheadend zprovoznil příjem tří OTT služeb, jsem nakopíroval z TVheadend běžící v CoreELEC v obýváku všechny potřebné soubory - ikony TV kanálů, soubory s firmware pro USB DVB-T/C přijímače AverMedia TD310 (na instalaci Tvheadend soubory FW nebyly) a nakonec i všechny důležité konfigurační soubory vlastního Tvheadend. Jediné, co jsem změnil, kromě adres některých umístění, byla buffer Timeshift, který jsem skoro celý nasměroval do RAM (vyhradil jsme mu 1/2 RAM). Konfiguraci Tvheadend jsem tedy jinak použil z existujícího serveru, nechtělo se mi to všechno dělat znova. Server jsem spustil, zkontroloval jeho funkci na všech Kodi v domácnosti při příjmu OTT kanálů a jako poslední jsem přepojil USB kabel z HUB-u, kam jsou připojeny 4 USB přijímače. Následoval reboot Rpi a za pár minut se všechno chytlo. Dnešní večer už tedy všechna nahrávání a live sledování poběží přes nový TVSERVER.
Krátký stress test, spuštěny 4 nahrávání a tři Live TV sledování a dvě přehrávání z aktuálně nahrávaných kanálů. RPi to ani nezargistrovalo, ventilátor si tiše předl, teplota se držela na 50-52 °C.
Ještě zbývá zprovozni Webgrab++. Ten jsem umístil do Dockeru, který jsem zprovoznil přes víkend. Jen jsem se u Webgrab++ dostal do potíží s licencí (překročil jsem povolený počet), takže musím počkat do zítřka, kdy se mi licence vyresetuje a budu ji moc použít na novém serevru.
A tady je vidět pohled na večerní provoz. Běží 4 nahrávání a dvě Live TV sledování.
Krátký stress test, spuštěny 4 nahrávání a tři Live TV sledování a dvě přehrávání z aktuálně nahrávaných kanálů. RPi to ani nezargistrovalo, ventilátor si tiše předl, teplota se držela na 50-52 °C.
Ještě zbývá zprovozni Webgrab++. Ten jsem umístil do Dockeru, který jsem zprovoznil přes víkend. Jen jsem se u Webgrab++ dostal do potíží s licencí (překročil jsem povolený počet), takže musím počkat do zítřka, kdy se mi licence vyresetuje a budu ji moc použít na novém serevru.
A tady je vidět pohled na večerní provoz. Běží 4 nahrávání a dvě Live TV sledování.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.