07.5.2024, 15:08
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 07.5.2024, 15:08 uživatelem forsajd.)
(26.4.2024, 10:41)newpetr Napsal(a): Tak abych odpovedel. Televizi mam Samsung QE65S95B Sounbar Samsung HW-Q930B. To nastaveni je Vystupni zvukove zarizeni mam na AudioTrack (IEC),Kodi IEC packer (recommended) a Vystupni zarizeni pruchodu zvuku mam nastavene na AudioTrack (RAW) Android IEC packer,jelikoz u AudioTrack (IEC),Kodi IEC packer (recommended) mi nesedi zvuk napriklad u Dolby Atmos. Dela to napriklad u filmu The Menu (2022)
@newpetr Mam podobnú zostavu Soundbar HW-Q990B, nemám síce Nokiu ale Dune, su totožne až na dizajn, používam už len Android 12 a IEC packer (recommended) nemám najmenší problém, synchronizáciou audia z videom i s tebou spomínaním filmom, ak tam máš Android 11 tak aktualizuj na 12 ale odporúčam spraviť totálny reset najlepšie cez špáradlo a čakať na tabuľku android recovery, tam vymazať najprv, wipe cache partition a následne wipe data/factory reset a budeš ho mat. ako keby si ho pravé kúpil, ja som to to spravil po aktualizácii na and.12 a nemám žiaden problém odvtedy, už nepoužívam coreelec a to nie je ešte vypustený, oficiálne Android 12, ale len beta 12. Pokial som to nechal len, že sa to zaktualizovalo na android 12, tak mi zvuk nesedel, až po factory resete, všetko šľape ako má.
Neviem prečo sa to preberá tu a nie v sekcii nokia
/LG OLED 55"/- Soundbar - Samsung HW-Q990B / BOX - Dune Homatics R 4K plus/