07.5.2024, 18:33
@newpetr Na tom není nic zajímavého. Asi nejde o takový problém, který se vyskytuje u jiných serverů WS, kde přehrávání v určitých časech dne nebylo možné prakticky vůbec. Patrně jde o dočasný stav způsobený nárůstem počtu současně stahovaných streamů novinky (Godzilla) s vysokým datovým tokem. Test stahování v tomto případě není relevantní, protože soubor, který se při testu stahuje, je umístěný na jiném serveru. A navíc, testovací soubor se stahuje cca 1 minutu, takže je možné, že se v ní do doby, kdy zatížení překročí určitou mez, ani nedostaneš. Film běží 2 hodiny, takže ta pravděpodonost, že se při tom narazí i na několik problematickcýh okamžiků, je zásadně větší. A to, že to mně šlo, je možná jen náhoda, kdy já se trefil do doby, kdy "run na server" už opadl.
Sleduji chování serverů WS, s ohledem na fungování přehrávání prostřednictvím doplňku SCC, dlouhodobě, a takové chování se víceméně opakuje. Závislost výskytu problémů na nějakém serveru, po umístění nějaké objemné novinky právě na něj, je dost zřejmá. A také to, že se ty problémy velmi často vyskytují v kritických časech dne. V pracovní dny to startuje po 14.-15. hodině, jak se všichni začínají postupně vracet domů. Kdykoliv, ale nejvíce v pá-ne v prime time, tedy kolem 20. hodiny. A o víkendu také dopoledne, když se probouzí dětičky a sedají k televizi s Kodi.
Sleduji chování serverů WS, s ohledem na fungování přehrávání prostřednictvím doplňku SCC, dlouhodobě, a takové chování se víceméně opakuje. Závislost výskytu problémů na nějakém serveru, po umístění nějaké objemné novinky právě na něj, je dost zřejmá. A také to, že se ty problémy velmi často vyskytují v kritických časech dne. V pracovní dny to startuje po 14.-15. hodině, jak se všichni začínají postupně vracet domů. Kdykoliv, ale nejvíce v pá-ne v prime time, tedy kolem 20. hodiny. A o víkendu také dopoledne, když se probouzí dětičky a sedají k televizi s Kodi.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.