@se777 Kopírování souborů z jedné verze skinu do druhé není skinning a změna verze závisloti xbmcgui není portování skinu do nové verze. V tomto směru tedy ani není důvod k nějakému překvapení. To ale může nastat, když budeš chtít v Kodi použít nějakou funkci verze 21, funkci novu nebo zásadně změněnou, a stará verze skinu pro to nebude mít ve svých souborech odpovídající definici. V lepším případě tu funkci nebudeš moci použít, v horším dojde k pádu Kodi a v nejhorším ti následně Kodi najede do SAFE režimu. Každý přechod mezi major verzemi je jiný, a stejně tak je jiná pravděpodobnost toho, jaká událost z těch třech popsaných může nastat.
Jinak věř, že pro skinnery, tedy ty opravdové, kteří skiny opravdu upravují, či spíše vytvářejí je jako zásadně modifikované a skoro až nové, a jako takové je i nadále udržují, přechod na novou verzi xbmcgui, zvláště pokud to chtějí dělat odpovědně a výsledný skin nabízet i ostatním, úplně jednoduchou operací rozhodně není. Míra jeho složitosti, kterou je možné někdy nazvat až noční můrou, ale závisí i na míře složitosti skinu, dané využitím potenciálu funkcí xbmgui, jeho interakce s jádrem kodi a ostatními moduly a doplňky. U jednoduchých skinů a jednoduchých úprav v nich je malá, ale u těch složitých může být (někdy) poměrně oříškem.
Jinak věř, že pro skinnery, tedy ty opravdové, kteří skiny opravdu upravují, či spíše vytvářejí je jako zásadně modifikované a skoro až nové, a jako takové je i nadále udržují, přechod na novou verzi xbmcgui, zvláště pokud to chtějí dělat odpovědně a výsledný skin nabízet i ostatním, úplně jednoduchou operací rozhodně není. Míra jeho složitosti, kterou je možné někdy nazvat až noční můrou, ale závisí i na míře složitosti skinu, dané využitím potenciálu funkcí xbmgui, jeho interakce s jádrem kodi a ostatními moduly a doplňky. U jednoduchých skinů a jednoduchých úprav v nich je malá, ale u těch složitých může být (někdy) poměrně oříškem.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.