• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kodi21 nefuncni SCC a cele KODI
@MAMK1327 Netroufám si (a vlastně se mi ani nechce) deailmě analyzovat kde je porblém, protože celá instalace Kodi se mi jeví jako "šílená". Kombinuje se tam instalace doplňků repozitářů, u kterých je plno chyb a varovných hlášení, s odkazy na zdroje, které nejsou dostupné, s celou řadou dalšího "nepořádku". Prostě si Kodi ukliď a do budoucna se o něj a jeho "zdraví" a kondici trochu víc starej. A k tomu to, nainstalovat zřejmě každý doplněk, na který narazíš, rozhodně nepatří.

Ač jsem sám příznivcem aktualizací Kodi spíše než čisté instalace, v tomto případě bych asi doporučil právě čistou instalaci. Pokud si chceš zachovat Oblíbené, případně data z některých dalších doplňků, tak klidně můžeš. Tyto věci se dají, i v případě čisté instalace, před odstraněním aktuální instalace odložit, a pak je nakopírovat po čisté instalaci zpět. Pokud se ti ale do čisté instalace nechce, lze postupvat opačně, a z aktuální instlace postupně odstranit to, co tam nepotřebuješ, odstranit všechny "sirotky" a nepoužívané repozitáře, nebo i to, u čeho jsou v logu nějaké zásadní problémy a ty si tím nejsi jistý. Když na to přijde, můžeš to pak kdykoliv vrátit (s rozvahou) zpět. Taky bych doporučil věnovat se zdrojům, které se z pohledu Kodi teď jeví jako nedostupné. Pokud je nepoužíváš, tak je z Kodi odstraň. Pokud je používáš, tak zajisti, aby byly z Kodi dostupné.

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: Kodi21 nefuncni SCC a cele KODI - od JiRo - 24.5.2024, 23:16

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)