13.6.2024, 13:01
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 13.6.2024, 21:03 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Opravena informace.
)
@Rossi D @jkmh: Na placení hodinkami jsem si už poměrně zvykl a u většiny typů terminálů jsem už grif, jak "si nezlomit ruku při placení", našel.
Spíše mě u prstenů zajímají jiné věci. Jsem jimi naprosto nedotčen a i když je pár přátel a kamarádů používá, ještě mě ani nenapadlo se jich na to zeptat.
Spíše mě u prstenů zajímají jiné věci. Jsem jimi naprosto nedotčen a i když je pár přátel a kamarádů používá, ještě mě ani nenapadlo se jich na to zeptat.- První je, jak se to nabíjí a jak dlouho to nabití vydrží?
- A druhá, jak se ta NFC platba povoluje. U mých hodinek je na to swipe, a případný PIN, pokud od poslední platby uplyne timetout 24 h. U telefonu pak přihlášení.
- No a konečně třetí, jestli je v platbách NFC prsten autonomní, tzn. nemusím mít u sebe mobil, se kterým je resp. s appkou v něm (předpokládám) spárovaný. Dnes u kombinace hodinky a mobil to mám tak, že v nastavení placení v mobilu mám více karet a buď platím nastavenou defaultní nebo si před platbou jinou kartu vyberu, v hodinkách mám víc karet a mám to tak, že u hodinek jsou to karty na běžné platby s nižším limitem na jednu transakci. A samozřejmě, když platím hodinkami, tak mobil u sebe mít nemusím. Všechny karty jsou samozřejmě virtuální. U prstenu bych to tedy chtěl stejně jako u hodinek. Půjde to?