06.7.2024, 18:47
Zkusil jsem i instalaci Kodi z Google obchodu. Chová se to naprosto stejně. Navíc se mi to začalo úplně stejně blbnout na tv na které to fungovalo v pořádku. Takže teď jsem na obou tv ve stejné situaci. Předpokládaná tedy, že bude problém někde v síti. Můžu ještě zkusit tv co je blíže routeru připojit kabelem, snad ho někde najdu.
IPv6 v nastavení tv nejsem schopen nikde najít. Pokud to tedy není v nějakém skrytém menu, tak toto nastavení zde nikde nevidím. A do routeru se nedostanu. Je to zamknuté Huawei zařízení od Pody.
Je snad nějaká možnost, že by to sama Poda blokovala? Snad nemá důvod.
Největší paradox na tom všem je , že když vytáhnu starý x96 Max box a zapojím ho do stejné WiFi sítě, tak vše běží parádně. Divit už se nebudu, ale hlava mi to sakra nebere.
IPv6 v nastavení tv nejsem schopen nikde najít. Pokud to tedy není v nějakém skrytém menu, tak toto nastavení zde nikde nevidím. A do routeru se nedostanu. Je to zamknuté Huawei zařízení od Pody.
Je snad nějaká možnost, že by to sama Poda blokovala? Snad nemá důvod.
Největší paradox na tom všem je , že když vytáhnu starý x96 Max box a zapojím ho do stejné WiFi sítě, tak vše běží parádně. Divit už se nebudu, ale hlava mi to sakra nebere.