Vyřešeno. Nejprve jsem odinstaloval verzi se zachováním nastavení. To nepomohlo. Pak jsem to odinstaloval znovu včetně smazání nastavení, nastavil to znovu a už to jede.
-------------------------------
Přestal mi fungovat TV Go doplněk verze 1.18.0, Kodi 20.2, W10.
V logu jsem našel níže uvedené. Vůbec nevím, o čem je řeč, ale snad tady někdo bude tušit :) Předem díky moc za pomoc a omlouvám se, pokud něco reportuji zbytečně nebo blbě.
2024-07-13 09:24:53.708 T:2164 error <general>: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <class 'json.decoder.JSONDecodeError'>
Error Contents: Expecting value: line 1 column 1 (char 0)
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\XXX\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.tvgo.playlist\default.py", line 37, in <module>
plugin.run()
File "C:\Users\XXX\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.module.routing\lib\routing.py", line 130, in run
self._dispatch(self.path)
File "C:\Users\XXX\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.module.routing\lib\routing.py", line 141, in _dispatch
view_func(**kwargs)
File "C:\Users\XXX\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.tvgo.playlist\default.py", line 33, in start_
tvgo.playlist(True, True)
File "C:\Users\XXX\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.tvgo.playlist\resources\lib\tvgo.py", line 249, in playlist
data = json.load(f)
File "C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\json\__init__.py", line 293, in load
return loads(fp.read(),
File "C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\json\__init__.py", line 357, in loads
return _default_decoder.decode(s)
File "C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\json\decoder.py", line 337, in decode
obj, end = self.raw_decode(s, idx=_w(s, 0).end())
File "C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\json\decoder.py", line 355, in raw_decode
raise JSONDecodeError("Expecting value", s, err.value) from None
json.decoder.JSONDecodeError: Expecting value: line 1 column 1 (char 0)
-->End of Python script error report<--
-------------------------------
Přestal mi fungovat TV Go doplněk verze 1.18.0, Kodi 20.2, W10.
V logu jsem našel níže uvedené. Vůbec nevím, o čem je řeč, ale snad tady někdo bude tušit :) Předem díky moc za pomoc a omlouvám se, pokud něco reportuji zbytečně nebo blbě.
2024-07-13 09:24:53.708 T:2164 error <general>: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <class 'json.decoder.JSONDecodeError'>
Error Contents: Expecting value: line 1 column 1 (char 0)
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\XXX\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.tvgo.playlist\default.py", line 37, in <module>
plugin.run()
File "C:\Users\XXX\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.module.routing\lib\routing.py", line 130, in run
self._dispatch(self.path)
File "C:\Users\XXX\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.module.routing\lib\routing.py", line 141, in _dispatch
view_func(**kwargs)
File "C:\Users\XXX\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.tvgo.playlist\default.py", line 33, in start_
tvgo.playlist(True, True)
File "C:\Users\XXX\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.tvgo.playlist\resources\lib\tvgo.py", line 249, in playlist
data = json.load(f)
File "C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\json\__init__.py", line 293, in load
return loads(fp.read(),
File "C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\json\__init__.py", line 357, in loads
return _default_decoder.decode(s)
File "C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\json\decoder.py", line 337, in decode
obj, end = self.raw_decode(s, idx=_w(s, 0).end())
File "C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\json\decoder.py", line 355, in raw_decode
raise JSONDecodeError("Expecting value", s, err.value) from None
json.decoder.JSONDecodeError: Expecting value: line 1 column 1 (char 0)
-->End of Python script error report<--
ASUS PN 50 Windows 10. Ext HDD 6TB (USB 3.0) NTFS, Kodi 20.2