17.7.2024, 11:07
@JiRo: Díky za odpověď. Zaplaceno mám, v PC a v originální apce na Androidu Sledovani funguje, na webu jsem se díval a počet zařízení není překročen - s velikou rezervou. Zkusím Tvé rady, ale zkoušel jsem včera Sledovani kompletně odinstalovat a znovu nainstalovat a nepomohlo to - ztráta připojení a nenačítají se žádné kanály.
Doplněk Archiv SledovaniTV/PODA.tv (v1.23.0) od Sároše nemohu najít. Někdy kolem konce roku 2023 zmizel repositář z webu. Stahnul jsem si doplněk z místní komunity Archiv SledovaniTV/PODA.tv "Download z repozitáře" a "Archiv SledovaniTV - Kodi 19.x/20.x" do PC, ale neumím s tím pracovat. Když nakopíruji zip do USB, nebo do Download v Androidu, tak zip v KODI nenajdu. V apce X-plore v Androidu zip vidím.
Já umím instalaci jen z repositáře z webu - a asi ještě blbě.
Ještě dotaz - neznáš někoho z Plzně, kdo by mě pomohl? Samozřejmě zaplatím.
Díky
Doplněk Archiv SledovaniTV/PODA.tv (v1.23.0) od Sároše nemohu najít. Někdy kolem konce roku 2023 zmizel repositář z webu. Stahnul jsem si doplněk z místní komunity Archiv SledovaniTV/PODA.tv "Download z repozitáře" a "Archiv SledovaniTV - Kodi 19.x/20.x" do PC, ale neumím s tím pracovat. Když nakopíruji zip do USB, nebo do Download v Androidu, tak zip v KODI nenajdu. V apce X-plore v Androidu zip vidím.
Já umím instalaci jen z repositáře z webu - a asi ještě blbě.
Ještě dotaz - neznáš někoho z Plzně, kdo by mě pomohl? Samozřejmě zaplatím.
Díky