@Radek_Kovacik: Pokud jsi hodně laboroval a často restartoval, mohl jsi si způsobit chybu v Kodi jako takovém. Než přistoupíš k čisté instalaci, můžeš zkusit fígl, který tu kdysi popsal @JiRo: Snad ti to popíšu správně, protože to teď nemůžu najít.
1) Vlez do LE přes ssh (WinSCP).
2) stopni z terminálu Kodi příkazem systemctl stop kodi
3) Pak ve WinSCP najdi adresář .Kodi a přejmenuj ho. Např. na Kodiold. Tečka před Kodi značí, že je to skrytý adresář, a proto musíš mít ve WinSCP povolené jejich zobrazení. Místo WinSCP můžeš samozřejmě použít i jiné, pokud jsi zvyklý.
4) restartuj box, adresář .Kodi se vytvoří znovu a budeš mít stav jako při čisté instalaci.
5) nainstaluj a nastav problémový doplněk, poznáš reakci
6) pokud to bude OK, doinstaluj zbytek
Výhodu je, že neprijdeš o nic z Kodiold instalace, protože vše budeš moci při stopnutém Kodi překopírovat do nové instalace .Kodi
Snad jsem to popsal správně, ale @JiRo: mě určitě zkontroluje.
Možná to vypadá složitě, ale je to mnohem rychlejší než výroba nové karty.
1) Vlez do LE přes ssh (WinSCP).
2) stopni z terminálu Kodi příkazem systemctl stop kodi
3) Pak ve WinSCP najdi adresář .Kodi a přejmenuj ho. Např. na Kodiold. Tečka před Kodi značí, že je to skrytý adresář, a proto musíš mít ve WinSCP povolené jejich zobrazení. Místo WinSCP můžeš samozřejmě použít i jiné, pokud jsi zvyklý.
4) restartuj box, adresář .Kodi se vytvoří znovu a budeš mít stav jako při čisté instalaci.
5) nainstaluj a nastav problémový doplněk, poznáš reakci
6) pokud to bude OK, doinstaluj zbytek
Výhodu je, že neprijdeš o nic z Kodiold instalace, protože vše budeš moci při stopnutém Kodi překopírovat do nové instalace .Kodi
Snad jsem to popsal správně, ale @JiRo: mě určitě zkontroluje.
Možná to vypadá složitě, ale je to mnohem rychlejší než výroba nové karty.
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS
AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS
AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1