18.7.2024, 17:25
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 18.7.2024, 17:28 uživatelem Radek_Kovacik.)
(18.7.2024, 13:36)JiRo Napsal(a): Jak máš nastavený doplněk Archiv SledovaniTV v části Video, parametr InputSteram Adaptive a jak PVR doplněk IPTV Simple Client v části Catchup?
Aktuálně, když to blbne, mám catchup v IPTV Simple Client vypnutý a parametr Input Stream ve SledováníTV taky vypnutý.
Dnes jsem znovu zkoušel spustit live stream (z menu Televize). První fungoval (bylo to ČT1), druhý trvalý kolečko (spinner) a nic víc (to byla NOVA) a na třetí pokus padlo KODI (to byla PRIMA HD).
Poté jsem zkusil vyvolat nucený restart LE, znovu jsem spustil stream (NOVA) a KODI padlo a restartovalo se (zřejmě se restartuje jen KODI, ne celý LE, protože je to rychlé). Poté jsem znovu sputil PRIMU a zase pád a restart.
(18.7.2024, 14:19)jkmh Napsal(a): Jen bych upozornil, že častá aktualizace nemusí být dobrý nápad. Alespoň u mě to totálně blokne box. Vytížení CPU 80-100% a 7 dní se mi stahuje skoro tři minuty.
To můžu potvrdit, z tohoto důvodu nepoužívám aktualizaci EPG po spuštění, ale s krátkým časovým intervalem (konkrétně 2 hodiny), protože když to běží, je box nepoužitelný.