19.7.2024, 10:46
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 19.7.2024, 11:05 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Překlepy, oprava/upřesnění informace
)
@Radek_Kovacik Zkoušel jsem v Kodi radiové kanály a také mi nejdou přehrát. V debug logu jsou po spuštění vidět průběžné hlášky od ffmpeg, takže tam nějaká snaha o přehrávánání je, ale výsledke je 0. Bylo by zajímavé vědět, zda radio funguje @jkmh:, protože já ani tady nevím, co s tím. Možná by pomohlo zkusit vygenerovat pouze playlist pro radia (viz dále), jestli ten bude hrát. Jinak vygenerované adresy streamů v playlist pro radia ve VLC fungují bez problémů. Takže doplněk Archiv Sledovani generuje adresy stremů dobře, ale problém je na straně přehrávání v Kodi, nebo možná v parametrech playlistu pro IPTV Simple Client. Těžko říci.
Já sám radia ze Sledovaní přs TVheadend neposlouchám, na to používám DVB-C službu UPC/Vodafone. Zkusil jsme ale v Tvheadend přidat cvičně pár kanálů ze Sledovani IPTV/OTT, a ty mi fungují. Při té příležitosti jsem si ale uvědomil, že @Sároš používá jiné (novější) api, takže v tomto případě je jakékoliv srovnávání k ničemu. Možná, že podobné to bude i u Palínkova PVR doplňku, tedy že on používá také starší api. OPRAVA I Palínek používá novější api.
Vyzkoušel jsem tedy vygenerovat playlist pouze pro rádia, ale chová se to stejně. Takže v tomto problém není...
A nakonec jsme ještě vyzkoušel nainstalovat Palínkův PVR doplněk, a ten funguje, včetně rádia, bez problémů. Takže nakonec bych se přiklonil k návrhu @jkmh a doporučil ti zkusit jeho instalaci.
Já sám radia ze Sledovaní přs TVheadend neposlouchám, na to používám DVB-C službu UPC/Vodafone. Zkusil jsme ale v Tvheadend přidat cvičně pár kanálů ze Sledovani IPTV/OTT, a ty mi fungují. Při té příležitosti jsem si ale uvědomil, že @Sároš používá jiné (novější) api, takže v tomto případě je jakékoliv srovnávání k ničemu. Možná, že podobné to bude i u Palínkova PVR doplňku, tedy že on používá také starší api. OPRAVA I Palínek používá novější api.
Vyzkoušel jsem tedy vygenerovat playlist pouze pro rádia, ale chová se to stejně. Takže v tomto problém není...
A nakonec jsme ještě vyzkoušel nainstalovat Palínkův PVR doplněk, a ten funguje, včetně rádia, bez problémů. Takže nakonec bych se přiklonil k návrhu @jkmh a doporučil ti zkusit jeho instalaci.