@Radek_Kovacik: Rádio nepoužívám, takže tam ti nemohu sloužit. Mám nastaveno jen Stažení TV playlistu.
Nevím o tom, že by ISA měl samostatnou cache. Ale v Nastavení Kodi v PVR a Živé vysílání máš v položce Obecné volbu Vymazat data. Tím smažeš jak nakešovaný playlist, tak EPG. Vše se ti načte do IPTV SC znovu. Tady se mi po vymazání někdy nezobrazovalo EPG, někdy jo. Po příčině jsem nepátral. V tom případě jsem musel zakázat/povolit IPTV SC.
Nicméně, z toho mi vyplývá, že jsi laboroval, až jsi přelaboroval a Kodi ti někam zabloudilo. Proto se ti to sekalo.
Teď už víš, jak se relativně jednoduše dostat čistému Kodi. Doházej si do Kodi bezproblémový zbytek, udělej zálohu, v CE addonu je na to funkce, doufám že v LE taky, a můžeš laborovat dál. A když opět zabloudíš, nahodíš zálohu.
@Radek_Kovacik: Tak mi to nedalo a vygeneroval jsem nová data včetně rádia. V CE rádia nehrají, v logu (ne debug) není žádný chybový záznam, ale celé CE se mi kousne. Pomůže jen restart. Takže generuj jen TV. A jak píše @JiRo: , pokud vezmu z logu link do VLC, radio stream jede. Buď IPTV SC nebo ISA to neumějí správně zpracovat.
Nevím o tom, že by ISA měl samostatnou cache. Ale v Nastavení Kodi v PVR a Živé vysílání máš v položce Obecné volbu Vymazat data. Tím smažeš jak nakešovaný playlist, tak EPG. Vše se ti načte do IPTV SC znovu. Tady se mi po vymazání někdy nezobrazovalo EPG, někdy jo. Po příčině jsem nepátral. V tom případě jsem musel zakázat/povolit IPTV SC.
Nicméně, z toho mi vyplývá, že jsi laboroval, až jsi přelaboroval a Kodi ti někam zabloudilo. Proto se ti to sekalo.
Teď už víš, jak se relativně jednoduše dostat čistému Kodi. Doházej si do Kodi bezproblémový zbytek, udělej zálohu, v CE addonu je na to funkce, doufám že v LE taky, a můžeš laborovat dál. A když opět zabloudíš, nahodíš zálohu.@Radek_Kovacik: Tak mi to nedalo a vygeneroval jsem nová data včetně rádia. V CE rádia nehrají, v logu (ne debug) není žádný chybový záznam, ale celé CE se mi kousne. Pomůže jen restart. Takže generuj jen TV. A jak píše @JiRo: , pokud vezmu z logu link do VLC, radio stream jede. Buď IPTV SC nebo ISA to neumějí správně zpracovat.
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS
AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS
AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1