19.7.2024, 18:42
Přemýšlím o tom a zaměřil jsme se teď tedy jen na live streamy rádií. Vzal jsem vygenerovanou adresu radio streamu a zkusil ji přehrát přímo v Kodi, pomocí vložení do strm souboru. To fungovalo.
Takže pak následoval ještě poslední pokus, vytvořit z playlistu vygenerovaného doplňkem Archiv SledovaniTV nový playlist jen pro jeden kanál a z něj vyházel to, co podle mne není pro přehrávání live stream potřeba. Konkrétně pro jeden kanál toto:
Takto upravený playlist jsem vložil do další instance IPTV Simple Clienta. A ejhle, tento playlist už přehrát jde.
Závěr? Za mne tedy nejpravděpodoněji chybný obsah playlistu pro IPV Simple Client. Nevím, jestli se ve struktuře playlist něco ve verzi pro Omega změnilo, to by asi člověk musel jít na github tohoto PVR doplňku a tam to zjistit. Pokud ano, vyřešit to může nejlépe úprava doplňku Archiv SledovaniTV. Což je samozřejmě problém...
Takže pak následoval ještě poslední pokus, vytvořit z playlistu vygenerovaného doplňkem Archiv SledovaniTV nový playlist jen pro jeden kanál a z něj vyházel to, co podle mne není pro přehrávání live stream potřeba. Konkrétně pro jeden kanál toto:
Kód:
catchup="default" catchup-source="plugin://plugin.video.archivsledovanitv/?action=play_pvr_epg&t=radio&id=radio_cro_pohoda&date={Y}-{m}-{d}+{H}:{M}" catchup-correction="-0.1"Takto upravený playlist jsem vložil do další instance IPTV Simple Clienta. A ejhle, tento playlist už přehrát jde.
Závěr? Za mne tedy nejpravděpodoněji chybný obsah playlistu pro IPV Simple Client. Nevím, jestli se ve struktuře playlist něco ve verzi pro Omega změnilo, to by asi člověk musel jít na github tohoto PVR doplňku a tam to zjistit. Pokud ano, vyřešit to může nejlépe úprava doplňku Archiv SledovaniTV. Což je samozřejmě problém...