21.7.2024, 20:30
(19.7.2024, 18:42)JiRo Napsal(a): Nevím, jestli se ve struktuře playlist něco ve verzi pro Omega změnilo, to by asi člověk musel jít na github tohoto PVR doplňku a tam to zjistit. Pokud ano, vyřešit to může nejlépe úprava doplňku Archiv SledovaniTV. Což je samozřejmě problém...
Myslím, že změnou struktury Omegy to nebude, protože totéž zřejmě platilo i pro předchozí verze KODI, kde tento addon pro rádio nefungoval.
@JiRo: @jkmh: Díky moc za informace. Jsem rád, že je ověřeno, že ta rádia prostě přes tento doplněk nejdou, tedy pokud jej někdo neopraví. Pálínkův addon kvůli nim instalovat nebudu a budu je přehrávat pouze přes addon "Poslouchej rádio".
Aktuálně jsem zhruba v polovině převodu dat z původní nefunkční instance KODI do nové. Co všechno lze bezpečně zkopírovat z původního .kodi adresáře do nového? Zatím kopíruji nastavení jednotlivých doplňků z adresáře addon_data a nastavení z userdata. Lze takto přenést i databázi? Já jen ať se zbytečně nezdržuji nějakými věcmi, které by nakonec nefungovaly.