@meda Jak jsem psal výše, zatím ještě O2TV ty kanály nepublikovalo. Tedy já při tom vycházím z dosud získaných informací, že to na tarifu Sport Premium bude od 26.7. Ostatně, při minulé olympiádě to bylo tak, že jsem na to, že ty Eurosporty vysílají, přišel víceméně náhodou až pár dní po zahájení. Ještě by bylo možné, že to dají do tarifu Sport Max, ale to se mi nechce věřit.
Každopádně, že to někde bude, je jisté, protože to mají v EPG. A že to na stránkách O2TV nikde neanoncují, to je zase jiné téma...
S tou podsekcí je to zajímavé, já jsem se díval i do obsahu json, který služba vrací a ze kterého se generuje playlist a tam jsem nic nového nenašel. Kdyby tam došlo k nějakým "strukturálním změnám" tak to by samozřejmě byl trochu problém, protože by to znamenalo nutný zásah do doplňku. Je fakt, že minulou olympiádu jsem ještě přijímal z původní služby, teď už je to 2.0.
No, včerejší článek na mediaguru.cz, kde citují šéfku obsahu O2TV, uvádí toto:
Ukazuje se, že O2TV se i v tomhle chová nějak prapodivně. Prošel jsem si všechny tarify O2TV z jejich webu a nikde o Eurosport 3 až 9, ale ani o olympiádě, není zatím nic. Možná, že s tím skutečně čekají na zahájení.
Každopádně, že to někde bude, je jisté, protože to mají v EPG. A že to na stránkách O2TV nikde neanoncují, to je zase jiné téma...S tou podsekcí je to zajímavé, já jsem se díval i do obsahu json, který služba vrací a ze kterého se generuje playlist a tam jsem nic nového nenašel. Kdyby tam došlo k nějakým "strukturálním změnám" tak to by samozřejmě byl trochu problém, protože by to znamenalo nutný zásah do doplňku. Je fakt, že minulou olympiádu jsem ještě přijímal z původní služby, teď už je to 2.0.
No, včerejší článek na mediaguru.cz, kde citují šéfku obsahu O2TV, uvádí toto:
Citace:Nové kanály zařadíme do tarifů O2 TV Stříbrná i O2 TV Zlatá. Vedle toho bych divákům doporučila navštívit v O2 TV upravenou sekci Sport, kde každý najde olympijskou podsekci s kompletním obsahem ze stanic Eurosport 1-9, včetně přehledu živého vysílání či třídění podle druhů sportů.To by byla samozřejmě špatná zpráva, odlišná od těch, které se objevovaly dříve. Nicméně ale ani tady bych si zatím nedělal těžkou hlavu. Oni ty kartou placené tarify, kdy člověk není registrován jako standardní zákazník O2, nikdy moc nezdůrazňovali.
Ukazuje se, že O2TV se i v tomhle chová nějak prapodivně. Prošel jsem si všechny tarify O2TV z jejich webu a nikde o Eurosport 3 až 9, ale ani o olympiádě, není zatím nic. Možná, že s tím skutečně čekají na zahájení.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.