24.7.2024, 22:47
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 28.7.2024, 8:04 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Překlepy
)
@meda: O2TV už na webu aktualizovalo informace o tarifech, a olympiáda je již do nich plně zahrnuta. A předpoklady se bohužel nenaplnily
, ale žádná tragedie to není.
Kanály Eurosport 3 - 9 jsou k dispozici pouze jako součást standardních tarifů Stříbrná, Zlatá a Sport MAX. Pak je tu ještě nově online tarif O2 TV Stříbrná online, na který jste automaticky přeměrováni, pokud si jako majitel Sport Premium v nabídce tarifů vyberete nabídku Sport MAX. Je to hodně krkolomné, nicméně v dané chvíli, pokud nechci uzavírat s O2TV klasickou smlouvu a chci zůstatat u online tarifu placeného kartou, je to patrně jediná možnost. Asi na to přejdu, olympiáda mi za těch pár desítek korun navíc stojí. Roli hraje i to, že mi perioda tarifu Sport Premium končí 27.7. Měsíc na tomo tarifu pobudu a po skončení olympiády se mohu vrátit.
, ale žádná tragedie to není.Kanály Eurosport 3 - 9 jsou k dispozici pouze jako součást standardních tarifů Stříbrná, Zlatá a Sport MAX. Pak je tu ještě nově online tarif O2 TV Stříbrná online, na který jste automaticky přeměrováni, pokud si jako majitel Sport Premium v nabídce tarifů vyberete nabídku Sport MAX. Je to hodně krkolomné, nicméně v dané chvíli, pokud nechci uzavírat s O2TV klasickou smlouvu a chci zůstatat u online tarifu placeného kartou, je to patrně jediná možnost. Asi na to přejdu, olympiáda mi za těch pár desítek korun navíc stojí. Roli hraje i to, že mi perioda tarifu Sport Premium končí 27.7. Měsíc na tomo tarifu pobudu a po skončení olympiády se mohu vrátit.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.