(28.7.2024, 15:10)Tomik68 Napsal(a): @MatoCZ: Základní v nastavení je povolení / zakázání průchodu. Při povolení je zvuk dekódován v dalším připojeném zařízení (AV receiver, TV), při zakázaném je vše dekódováno v Kodi. Tam začni.
toto jsem taky zkoušel, ale i tak zvuk při startu nefunguje. Vždy musím do nastavení zvuku a kliknout na toto anebo na jiné položky, aby se zvuk spustil.
Nikdy předtím mi to nedělalo.
Začlo to, když jsem vzal "krabičku" do Španělska a od té doby je to bohužel takové. :-(
(28.7.2024, 17:26)JiRo Napsal(a): @MatoCZ Co znamená:
Citace:Musím ho pokaždé oživit v nastavení zvuku kliknutím např. na repro, typ zvuku atd...
Jaký používáš systém a jak Kodi ukončuješ? Neznamená náhodou to, že "nejde zvuk", že máš po startu nastaveno Mute? Pokud bys Kodi ukončoval nějak nestandardně, mohlo by se stát, že se neuloží poslední stav nenastaveného Mute, takže se Kodi spustí vždy s nastaveným Mute.
Mám to v TV znakčy LG. Nemám nastaveno Mute. Dokonce když to nechám tak, tak všechna videa, které spustím fungují nejen bez zvuku, ale i po pár sekundách se začnou sekat.