@meda: @MatoCZ: Chyba se nenajde tím, že bude jeden záznam trvat dva dny. Nehledě k tomu, že v tak dlouhém záznamu se nikdo nevyzná. Je potřeba zapnout debug, restartovat Kodi a vyvolat chybu (pokud se nevyvolá automaticky), spustit zvuk, vypnout Kodi, zapnout Kodi a poslat old log. V něm budou vidět procesy v Kodi při jeho ukončování. Je pravda, že ani potom nemusí být v logu vidět důvod. To vše se dá stihnout během 5ti - 10ti minut. A bude v old logu jen jeden ohraničený cyklus. @JiRo: to výše jasně popsal.
Problém je, že, jak už jsem několikrát jinde napsal, nic se nestane systémem "to ono samo, já jsem nic nedělal". Vždy je důvodem nějaký zásah do systému. Většinou uživatelem či aktualizací. Pokud si to uživatel neuvědomí, protože již uplynul nějaký čas a log nenapoví, pak nejrychlejší cestou je DŮKLADNÁ odinstalace Kodi. Opětovná čistá instalace a nastavení. Pokud to nepomůže, pak mohlo dojít k výše uvedenému zásahu ne do Kodi, ale do Androidu. V takovém případě spustit tovární nastavení boxu a celé to "postavit" od základů.
Kolega se s tím mučí již několik dní. To, co popisuji, je práce na jeden deštivý večer.
Problém je, že, jak už jsem několikrát jinde napsal, nic se nestane systémem "to ono samo, já jsem nic nedělal". Vždy je důvodem nějaký zásah do systému. Většinou uživatelem či aktualizací. Pokud si to uživatel neuvědomí, protože již uplynul nějaký čas a log nenapoví, pak nejrychlejší cestou je DŮKLADNÁ odinstalace Kodi. Opětovná čistá instalace a nastavení. Pokud to nepomůže, pak mohlo dojít k výše uvedenému zásahu ne do Kodi, ale do Androidu. V takovém případě spustit tovární nastavení boxu a celé to "postavit" od základů.
Kolega se s tím mučí již několik dní. To, co popisuji, je práce na jeden deštivý večer.
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS
AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS
AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1