• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Téma PC sestavy na jiném fóru, jak na mediální, herní, pracovní a za kolik
Jinak, když už tady tak píši o mé PC domácí konfiguraci, notebooku a docku Axagon, musím se svěřit, že dock jsem odeslal zpět prodejci jako reklamaci. Přestaly mi fungovat video výstupy. Windows nevidí "grafickou kartu" docku a tím ani k ní připojené monitory. Přešel jsem na nouzový režim, dva externí monitory mám připojené, jeden pres HDMI notebooku a druhý přes USB-C notebooku a kabel USB-C/DP. Třetího monitoru jsem se vzdal, stejně ho používám jen občas. Analogové audio jsme strčil do audio výstupu jednoho monitoru a ostatní jsem přímo nastrkal do příslušných portů notebooku (napájení USB-C, ETH, dongel klávesnice a myši).

Je pravda, že dock Axagon bývá na Alze občas hodnocen jako poruchový, takže to tentokrát asi dostihlo i mně. Uvidím, jak reklamace dopadne a pak se rozhodnu. Každopádně, řešení tohoto docku se mi hodně líbí, jak esteticky, tak mechanicky i možnostmi chlazení právě ThinkBooku i tím, že mi na 100 % pokryl mé potřeby připojení, hlavně monitorů 2x HDMI, 1x DP. Když budu hledat náhradu, s těmito požadavky na rozhraní se dostanu minimálně na dvojnásobek ceny.

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: Téma PC sestavy na jiném fóru, jak na mediální, herní, pracovní a za kolik - od JiRo - 05.8.2024, 20:07

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)