(07.8.2024, 16:09)newpetr Napsal(a): Z Homaticsu mi to jde do sounbaru Samsung HW-Q930B ale zkousel jsem i zapojit do HDMI-1 do TV Samsung QE65S95B ale je to to same neprehraje to. Jak jsem psal vyse s timto problemem tedy zvukem AAC-LC 5.1 jsou uz problemy z drivejska,tento format pouziva iTunes. Jinak v kodi i v krabicce jsem zkousel ruzna nastaveni ale bez vysledku, tech filmu se zvukem jsem moc nemel na HDD tak jsem v Avidemux udelal zvuk AC-3 a je to v pohode.
@newpetr: No, právě, proto jsem se ptal....
Když v audiu nahoře zvolíš počet kanálů 2.0 a dole v passthrough zvolíš "Enable Dolby Digital (AC3) transcoding" tak ti to půjde...a ze soundbaru ti půjde Dolby Digital.... v počtu kanálů, ve kterém je to AAC uděláno. A nemusíš používat žádnej převod v Avidemuxu.
Trochu jsem alergickej na to, jak někteří nadávaj na Kodi a přitom vlastně nevědí, jak používat :)
Já používám Shield - AVR Denon - TV.
Já mám nastavený počet kanálů 7.1 - protože můj Denon podporuje multikanálový PCM...
Tím, že zvolím jinak než 2.0 - tak automaticky odpadá a mizí "Enable Dolby Digital (AC3) transcoding"....protože vícekanálový zvuk projde - jen pro info.
Sony Bravia OLED XR-65A90J
Denon AVR-X2700H DAB / Q Acoustics 7000i 5.1.2
Ugoos AM6B+ (CoreELEC)
Panasonic DP-UB820
Denon AVR-X2700H DAB / Q Acoustics 7000i 5.1.2
Ugoos AM6B+ (CoreELEC)
Panasonic DP-UB820