(07.8.2024, 17:13)JiRo Napsal(a): @MatoCZ: Hele, já mám pocit, že se tu snažím nadarmo. Ty prostě naše posty nečteš nebo si z nich vybíráš jen to, co se ti hodí (a nebo si tady z nás děláš prdel, což doufám, že tak není). Co jiného, než co píšeš, jsem napsal jinak?! Jedině to, že pokud platí, co jsi napsal dříve:Já vám ho pořád posílám. Nevím, kde je problém, že se generuje tisíce řádků. Dá se vůbec v tom udělat chyba?
Citace:Dálkovým ovladačem se vypíná i Android. Když ho ale opětovně zmáčku na "ON", tak se vždy rozeběhne v místě, kde jsem ho ukončil (např. u filmu v SCC)tak to svědčí o tom, že dálkovým ovladačem systém nejspíše nevypínáš, ale uspáváš.
Opakuješ jen to co jsem napsal, takže i já zopakuji to, co jsme napsal já. Pokud budeš Kodi vždy ukončovat přes jeho Power Menu/Možnosti napájení, tak by to mělo fungovat. Takže v tomhle se snad shodneme. Uff!
Ještě můžeš vyzkoušet jednu možnost, tedy pokud ti to systém umožní, a to nastavit si v systému vypínání (a ne uspávání, které máš pravděpodobně nastavené teď). Je možné, že tohle by pak při vypnutí Kodi a běžícím Kodi, mohlo Kodi ukončit správně. Ale to bychom poznali, pokud bys nám byl schopen, po vypnutí systému při běžícím Kodi a jeho novém spuštění a startu Kodi, poslat ten odložený kodi.old.log. Pokud to ani potom nebude fungovat správně, tak pak ti zbývá před ukončením/uspáním systému ta popsaná možnost, tedy vždy nejdříve ukončit Kodi v jeho menu.
Ještě jednou. Když Kodi vypnu správně, všechno funguje jak má.
Problém dělá jen ten ovladač. Předchozí 4 roky s tím nikdy nebyl problém.
JINAK SE VŠEM ZÚČASTNĚNÝM OMLOUVÁM, ALE OPRAVDU TO NEDĚLÁM SCHVÁLNĚ A NEVÍM, KDE JE ZAKOPANÝ PES.