(07.8.2024, 18:27)JiRo Napsal(a): @MatoCZ:Toto mi systém neumožňuje.....
Citace:Ještě můžeš vyzkoušet jednu možnost, tedy pokud ti to systém umožní, a to nastavit si v systému vypínání (a ne uspávání, které máš pravděpodobně nastavené teď). Je možné, že tohle by pak při vypnutí systému a běžícím Kodi, mohlo Kodi ukončit správně.
(07.8.2024, 23:34)beitlj Napsal(a): Zakopaný pes je v Android TV OS a Kodi 21.
Pokud “vypneš” box DO s nastartovaným Kodi a spuštěným filmem z SCC doplňku tak box jen uspíš a po “zapnutí” ho jen probudíš.
Box má problém po probuzení nastartovat/přesměrovat zvuk do Kodi.
Proto když ukončíš Kodi přes jeho vlastní Power menu tak ti to funguje.
Jak popisují kolegové výše je to jediný způsob jak docílit zvuku v Kodi a SCC doplňku.
Začni přemýšlet nad novým boxem na kterém budeš moci rozběhnout Elec distribuci která tímto jevem netrpí.
Mohl bys ještě upřesnit značku a typ boxu.
Já mám boxy se slimBox Android TV OS a používám na něm nativní aplikace pro všechny mnou placené streamovací služby, Neflixem počínaje, přes Max, Voyo, PV, D+ a Viki Rakutenem konče, provozuji 2 IPTV (T-Mobile, O2 TV Sport). Na vše jsou nativní aplikace pro Android TV OS.
A propo, SCC je založená na Webshare. Nebojíte se stejného konce Webshare jako Ulozto ?
Bohužel už to tak bude. Pokusím se ještě vyzkoušet Nightly verzi, kterou mi taky jeden kolega doporučil.
Jinak se jedná o set-top box DV 8220.
Nedá se nainstalovat starší verze Kodi?