10.8.2024, 18:50
(10.8.2024, 17:36)top9 Napsal(a): Bohuzel, cesta ikon je nastavena ve vygenerovanem playlistu. A pokud si nastavite vlastni ikony ve vasi slozce, tak nesouhlasi nazvy kanalu s nazvy souboru ikon.
Je moznost to rucne prenastavit pro kazdy kanal. ale to by jste si musel jeden po druhem prenastavit rucne.
Napadlo me to pridat do nastaveni addonu, ale nejsem jeste tak zabehnuty v pythonu, abych to dokazal dopsat do kodu. Ale snazim se na tom delat
Pozdravujem Vás,
rozumiem čo ste mi napísali. Predpokladám že systematicky robím niekde chybu. Či už v samotnom nastavení doplnku alebo v nastavení Simple IPTV.
Ako to mám aktuálne nastavené na mojom KODI na Linuxe.
TV GO Playlist - cesta pre generovanie súborov je nastavená na /home/user/Video/magiogo/
IPTV Simple client - cesta pre načítavanie `m3u` a `xml` súborov je nastavená na /home/user/Video/magiogo/
Ako som písal vyššie, tak z hľadiska funkčnosti je to v poriadku. Len sa nezobrazujú Logá kanálov. Vrátil som to do predvoleného stavu a teda na - Vzdialená cesta (internetové...)
Skúšal som aj zmenu nastavenia Logá staníc z XMLTV
- Uprednostniť M3U - nefunguje
- Prenosný XMLTV - nefunguje
- Ignorovať - nefunguje
Čo mi prípadne ešte uniká a mal by som si skontrolovať a prípadne nastaviť inak?
Bohužiaľ dokumentácia k doplnku je taká aká je, a teda aj moje nastavenia tohto doplnku sú skôr intuitívne. Vôbec by nebol na škodu kratučký písomný popis ako to treba nastaviť tak, aby všetko fungovalo tak ako má.
Používatelom (začiatočníkom) by to rozhodne pomohlo.
Teším sa na odpoveď.