16.8.2024, 12:37
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16.8.2024, 18:27 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Doplnění informace
)
V současné době v doplňku nefunguje přehrávání trailerů z YouTube. Na vině je nefunkční script.module.yt-dlp. Zdroje, které tento modul používá, už obsahují novou verzi, tyto změny se bohužel ještě nepropsaly do vlastního Kodi scriptu v repozitáři. Jste-li netrpěliví, můžete si novou verzi modulu nainstalovat už teď z přiloženého zip.
Protože se modul v doplňku SCC volá z jeho service části, je třeba po instalaci nové verze modulu provést buď restart doplňku SCC nebo raději celého Kodi.
Bohužel verze modulu uvedená v tomto příspěvku funguje, ale tvrdošíjně sráží kvalitu přehrávaných trailerů na 386p.
Pokusím se s tím něco udělat...
Protože se modul v doplňku SCC volá z jeho service části, je třeba po instalaci nové verze modulu provést buď restart doplňku SCC nebo raději celého Kodi.
Bohužel verze modulu uvedená v tomto příspěvku funguje, ale tvrdošíjně sráží kvalitu přehrávaných trailerů na 386p.
Pokusím se s tím něco udělat...
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.