07.9.2024, 1:00
Reklamace docku Axagon se protáhla nad zákonný rámec. Je pravda, že se k tomu Alza postavila poměrně čelem. Zavolali ještě před uplynutím lhůty, že výrobce reklamační řízení ještě nedokončil a že si tedy mohu vybrat. Buď vrátí peníze nebo lhůtu reklamačního řízení posunou a nabídnou mi za to finanční kompenzaci formou voucheru 10 % ceny reklamovaného výrobku na nákup dalšího zboží. Protože dock momentálně akutně nepotřebuji, jsou prázdniny a já s notebookem necestuji, takže mi doma funuje i bez docku (viz minulý post), zvolil jsem variantu "B". Dám tomu ještě jednu šanci a uvidím. Kdyby měl zklamat i ten druhý, který jsem si byl právě vyzvednout v Alza boxu, tak pak už půjdu rovnou na varinatu "A".
Dock dorazil v jiném typu krabice (vypadá robustněji), tak je možné, že třeba bude "robustnější" i nový dock.
Jen aby ta "robustnost" neznamenala to, že vydrží jen po dobu záruky, a po jejím skončení se odporoučí... 
Takže to berte tak, že své prvotní nadšení z docku Axagon musím krotit. Pokud dock funguje bez chyby, je vynikající a nic mu nelze vytknout. Ale bezchybná funkce, jak jsme na vlastní kůži poznal, jeho tou absoulutně nejsilnější stránkou zřejmě není. Tak si to před jeho případným nákupem pořádne rozmyslete. Cena a poměr cena/výkon+funkce jsou sice hodně nízké, ale není to všechno.
Dock dorazil v jiném typu krabice (vypadá robustněji), tak je možné, že třeba bude "robustnější" i nový dock.
Jen aby ta "robustnost" neznamenala to, že vydrží jen po dobu záruky, a po jejím skončení se odporoučí... 
Takže to berte tak, že své prvotní nadšení z docku Axagon musím krotit. Pokud dock funguje bez chyby, je vynikající a nic mu nelze vytknout. Ale bezchybná funkce, jak jsme na vlastní kůži poznal, jeho tou absoulutně nejsilnější stránkou zřejmě není. Tak si to před jeho případným nákupem pořádne rozmyslete. Cena a poměr cena/výkon+funkce jsou sice hodně nízké, ale není to všechno.