09.9.2024, 14:50
Je to o něco složitější. Přečti si co jsem napsal v příspěku před tím tvým. Momentálně není nikdo, kdo by se správy doplňku trvale ujal. Možná @top9:, který už tu nějaké úpravy prováděl. Takže je třeba vydržet, jestli se neozve on. Pokud se problém s generování playlistu pro externí přehrávače vyřeší, bude vše fungovat dál. A mimochodem, žádné "že se nesmí zadat ukládání m3u pro externí sw co před tím zas vyžadovalo" neplatí ani neplatilo. Doplněk má dvě formy výstupu, podle toho, jak ho uživatel chce používat. V současné době je jedna z nich nefunkční, takže používat nejde a dokud to někdo neopraví, musí všichni, kteří ji používat chtějí, počkat. K opravě je třeba mít zaplacenou službu a tu já nemám... Ale to jsem už napsal.
Jinak tvé rady můžeš předložit správci fóra, případně se mu přihlásit, že se správy tohoto tématu ujmeš. Jistě to přivítá. Nic to ale nemění na tom, že kdyby ses choval podle pravidel fóra, tak bys to ulehčil sobě i osttaním. Takhle je tu zase jen pár zcela zbytečných a nic neřešícícíh příspěvků.
Jinak tvé rady můžeš předložit správci fóra, případně se mu přihlásit, že se správy tohoto tématu ujmeš. Jistě to přivítá. Nic to ale nemění na tom, že kdyby ses choval podle pravidel fóra, tak bys to ulehčil sobě i osttaním. Takhle je tu zase jen pár zcela zbytečných a nic neřešícícíh příspěvků.