09.9.2024, 16:19
@martinchromy1985: A máš v jiných scriptehc MPEG-DASH? Jinak mně ten MPEG-DASH přes ffmpeg 100% nefungoval prakticky nikdy, byly s tím stále porblémy. A u O2TV to bylo ještě o chlup horší. Řešili jsme to i s @waladir a poté, co jsem v Tvheadend začal používat streamlink a ukázalo se, že to chodí o poznání lépe, tak ho dodělal i on do O2TV Server. Je tedy otázka, zda to teď bez steramlink v Tvheadend má vůbec fungovat. To by nám asi řekl on.
Jinak já mám ohledně streamlink a příjmu O2TV v Tvheadend přesně opačné zkušenosti. Ale já přijímám O2TV kompletně pomocí vlastních sh scriptů. Částečně využívám stejné api jak používá O2TV Server, rozdíl je právě ve finální sestavení adresy streamu, kterou když proženu pouze ffmpeg, tak mi to nefunguje dobře. Pokud ale použiju steramlink + ffmpeg, tak to jede bez problémů.
Jinak já mám ohledně streamlink a příjmu O2TV v Tvheadend přesně opačné zkušenosti. Ale já přijímám O2TV kompletně pomocí vlastních sh scriptů. Částečně využívám stejné api jak používá O2TV Server, rozdíl je právě ve finální sestavení adresy streamu, kterou když proženu pouze ffmpeg, tak mi to nefunguje dobře. Pokud ale použiju steramlink + ffmpeg, tak to jede bez problémů.