@forsajd - Dakujem za odpoved, aktualne som po vyziadani updatoval na android 12.8.5221- ma niekto inu verziu, ktora by vyriesila zvysne minor issues (vid. nizsie)?
Ak niekomu pomoze - zdielam moju skusenost s tymto build, testovane v KODI:
(Pre info mam Samsung TV, ktora nepodporuje DTS prehravanie a ani len DTS passthrough.)
Dolby Digital/Plus/True HD (direct and passtghough) - funguje az na nejake stopy DD Plus
DTS/HD/:X (passthrough cez receiver) - funguje
DTS/HD/:X (cez TV) - buggy -> zvuk ide, ale vystup vacsinou PCI stereo, niekedy PCI multichanel (mal by byt vzdy PCI multichanel)
StreamCinema - filmy s najvyssim bitrate (len s velmi vysokym
) su trhane a nepozeratelne (boli aj na adroide 11) - Vie niekto poradit, ako to zlepsit? Navysenie cache nepomohlo, internet nie je problem v CoreELEC funguju bez zaseku
Inak kazdemu odporucam nainstalovat CoreELEC - vsetko vyssie funguje bezchybne a aj high bitrate stremovanie v Stream Cinema.
Ak niekomu pomoze - zdielam moju skusenost s tymto build, testovane v KODI:
(Pre info mam Samsung TV, ktora nepodporuje DTS prehravanie a ani len DTS passthrough.)
Dolby Digital/Plus/True HD (direct and passtghough) - funguje az na nejake stopy DD Plus
DTS/HD/:X (passthrough cez receiver) - funguje
DTS/HD/:X (cez TV) - buggy -> zvuk ide, ale vystup vacsinou PCI stereo, niekedy PCI multichanel (mal by byt vzdy PCI multichanel)
StreamCinema - filmy s najvyssim bitrate (len s velmi vysokym
) su trhane a nepozeratelne (boli aj na adroide 11) - Vie niekto poradit, ako to zlepsit? Navysenie cache nepomohlo, internet nie je problem v CoreELEC funguju bez zasekuInak kazdemu odporucam nainstalovat CoreELEC - vsetko vyssie funguje bezchybne a aj high bitrate stremovanie v Stream Cinema.