• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problém s instalací Libre Elec
@jardahlavka: Každopádně poznámka @jkmh: k verzi kabelu je určitě jedna ze správných připomínek. Ten problém se točí kolem vizualizace, což potvrzuje i ta tvá fotka, a pravděpodobně se točí kolem problému s alokovanou pamětí grafiky pro daný formát zobrazení. Možná bys tedy na to měl jít z druhé strany, tzn. omezit rozlišení při spuštění systému. To by se mohlo dát zařídit definicí v cmdline.txt. Třeba nějak takto:

Kód:
video=HDMI-A-1:1920x1080M@60

Dost mě to celé překvapuje, protože RPi 5 je z pohledu použití pro instalci LibreELEC ideální stroj a čekal bych, že tady problémy nebudou. A řešit to v tomto případě provozem Kodi na jiném OS sice cesta je, ale já bych se jí určitě nevydal. Zvlášť když ty sám důvod k tomu provozovat to na jiném OS nemáš. Fungovat to musí a jenom proto, že momentálně nikdo z nás neví, jak ti konkrétně poradit, se zbavit provozu Kodi na optimalizovaném OS je blbost.

Myslím, že je to nějaká prkotina, že nám něco uniká. Buď ta verze eeprom, hw (kabel?) nebo v tom, co jsem popsal výše. Pokud se tu brzy neobjeví někdo, kdo ví co se děje a nenapíše něco jako: "Jasně, je to v tom a v tom, udělej to a to...", tak bych ti poradil už jenom popsat tvůj problém na fóru LibreELEC a přiložil tam tu fotku.

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: Problém s instalací Libre Elec - od JiRo - 16.11.2024, 12:23

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)