16.11.2024, 14:31
@JiRo: první je aktualizace API - vím. tím, že jsem psal, že mi to právě na těchto klíčích běhá v tom Androidu, tím jsem myslel krom toho, že jsou funkční, i to, že předpokládám, že jsou i aktuální. Respektive že je to vzalo a na základě toho, mě to i přihlásilo.
Jinak přihlašenej nejsem. Jsem přihlášenej jenom skrze ty klíče. ale to na tom Androidu taky a tam to jede.
A ani tam nemám to první ˇtlačítko´ na pozici odhlásit se ale přihlásit se. Takže se vlatně ani zkusit odhlásit a přihlásit znova asi nedokážu. (stejně tak na Androidu mám teď jenom přihlásit, a hraje to)
Ale je asi pravda, že dřív, když mi to běhalo na CE, tam asi bylo odhlásit.
Každopádně když jdu teda podle toho postupu, na který mě odkazuješ, nebo prostě vůbec kliknu na ´přihlásit se´, tak mi to vyhodí chybovou hlášku
´Login Exception: [400] invalid token
no error message´
Jinak přihlašenej nejsem. Jsem přihlášenej jenom skrze ty klíče. ale to na tom Androidu taky a tam to jede.
A ani tam nemám to první ˇtlačítko´ na pozici odhlásit se ale přihlásit se. Takže se vlatně ani zkusit odhlásit a přihlásit znova asi nedokážu. (stejně tak na Androidu mám teď jenom přihlásit, a hraje to)
Ale je asi pravda, že dřív, když mi to běhalo na CE, tam asi bylo odhlásit.
Každopádně když jdu teda podle toho postupu, na který mě odkazuješ, nebo prostě vůbec kliknu na ´přihlásit se´, tak mi to vyhodí chybovou hlášku
´Login Exception: [400] invalid token
no error message´