19.11.2024, 10:42
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 19.11.2024, 10:56 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Překlepy, oprava/upřesnění informace
)
@Gwin: Takové možností filtrace, co @harrym: navrhuje, doplněk SCC nenabízí.
@harrym: Na tomto fóru sice můžeš navrhovat cokoliv, ale nikdo relevantní se tím zabývat nebude. S tím musíš jinam, konkrétně na Discord Stream Cinema Community. Ale předem tě varuji. V současné době se tím nikdo nebude zabývat ani tam. Vývoj SCC, s ohledem na přidávání nových funkcí, se zastavil, nehledě na to, že část z toho co navrhuješ
@harrym: Na tomto fóru sice můžeš navrhovat cokoliv, ale nikdo relevantní se tím zabývat nebude. S tím musíš jinam, konkrétně na Discord Stream Cinema Community. Ale předem tě varuji. V současné době se tím nikdo nebude zabývat ani tam. Vývoj SCC, s ohledem na přidávání nových funkcí, se zastavil, nehledě na to, že část z toho co navrhuješ
Citace:kdyby se dalo nějak rozlišit, které HEVC soubory jsou kompatibilní s hardwarovým dekódováním a které nejednoduše realizovatelná není. Z celé řady důvodů, které teď rozebírat, je zbytečné. Stejně to nikdo relizovat nebude. Zvlášť ne dnes, kdy pořízení HW, které dokáže přehrát vše, co SCC nabízí nebo si v něm můžeš vyfiltrovat, není zas takovým problémem.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.