05.12.2024, 19:02
@forsajd: V době, kdy jsem žádal (týden a půl zpět), tak o Android 14 nešlo požádat.... a navíc jsem o verzi 7954 slyšel, že maká afr a všechny hd kodeky....což mým rodičům bohatě stačí (jim stačí i míň)....
O Android 14 se začalo víc mluvit na Telegramu až tento týden....a dnes všichni, kdo zažádali třeba o dvanáctku dostali ihned 14, aniž by se proti tomu dalo něco dělat.
Říkal jsem si, že bych nejdříve rád slyšel o tom, jak jsou lidi se 14 spokojeni.
Z Shieldu jsem zvyklej na to, že i v rámci hotfixu můžeš a nemusíš aktualizovat.
Dnešní rozposlání Android 14 mě docela nakrklo, že je to zkrátka automatika. Tohle jsem nečekal :)
Takže budu dávat znovu do továrka a vše nastavovat znovu...
Sorry za delší koment, ale snad neva :)
O Android 14 se začalo víc mluvit na Telegramu až tento týden....a dnes všichni, kdo zažádali třeba o dvanáctku dostali ihned 14, aniž by se proti tomu dalo něco dělat.
Říkal jsem si, že bych nejdříve rád slyšel o tom, jak jsou lidi se 14 spokojeni.
Z Shieldu jsem zvyklej na to, že i v rámci hotfixu můžeš a nemusíš aktualizovat.
Dnešní rozposlání Android 14 mě docela nakrklo, že je to zkrátka automatika. Tohle jsem nečekal :)
Takže budu dávat znovu do továrka a vše nastavovat znovu...
Sorry za delší koment, ale snad neva :)
Sony Bravia OLED XR-65A90J
Denon AVR-X2700H DAB / Q Acoustics 7000i 5.1.2
Ugoos AM6B+ (CoreELEC)
Panasonic DP-UB820
Denon AVR-X2700H DAB / Q Acoustics 7000i 5.1.2
Ugoos AM6B+ (CoreELEC)
Panasonic DP-UB820