11.12.2024, 16:26
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11.12.2024, 16:53 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Doplnění informací, překlepy
)
Tak nakonec to trvalo přes 2 roky a já nyní představuji první veřejnou tzv. Alpha verzi doplňku Speed Meter. Ke stažení ji najdete v 1. příspěvku tohoto támatu.
Je to vydané nahonem, protože před Vánocemi toho asi už moc nestihnu a byl bych rád, kdyby mi přišly nějaké reakce od uživatelů, kteří si doplněk nainstaluji a budou ho používat. Přečtěte si prosím omezení, jaké tato verze má. A aby to skutečně nezapadlo, napíši to i zde:
Je to vydané nahonem, protože před Vánocemi toho asi už moc nestihnu a byl bych rád, kdyby mi přišly nějaké reakce od uživatelů, kteří si doplněk nainstaluji a budou ho používat. Přečtěte si prosím omezení, jaké tato verze má. A aby to skutečně nezapadlo, napíši to i zde:
- funkce je 100% ověřená pouze v LibreELEC a CoreELEC. Velmi pravděpodobně bude fungovat i OpenELEC a je dost možné, že i v ostatních Linux distribucích. V jiných instalacích Kodi to ani nezkoušejte. Buď vám to Kodi ani nenainstaluje nebo i když se to povede, doplněk fungovat urrčitě nebude!
- současná verze umí monitorovat pouze rozhraní eth0. Pokud tedy na LibreELEC a CoreELEC používáte např. wifi, fungovat to nebude. Ale pracuji na tom, abych do další verze možnost monitorování wifi doplnil.
- doplněk mám své vlastní definice pro zobrazení. Je množné (či spíše takřka jisté) že zobrazení v celé řadě skinů, hlavně těch sofistikovaných, nebude příliš čitelné. V takovém případě je možné do doplňku definici pro takový skin doplnit. Čtěte instruikce v 1. příspěvku a napište mi. Pokud to zvládnu, podporu pro váš skin do doplňku doplním.
- Jistou výjimkou z předchozího bodu mohou tvořit mofikované skiny vycházející ze skinů Estuary či Confluence. Tyto typy skinů většinou fungují i s defaultním zobrazením.