To s tebou naprosto souhlasím.
Další postřehy:
Po instalaci se musí Kodi restartovat, aby se spustila služba. To jsem u tebe nikde nečetl a ne každého to musí trknout. Pokud jsem to přehlédl, předem se omlouvám.
Během instalace na mě vyskočila chyba doplňku - podrobnosti bla, bla, bla. V logu:
Ničemu to nevadí, vše je funkční. Je možné, že si toho hodně lidí ani nevšimne.
Další postřehy:
Po instalaci se musí Kodi restartovat, aby se spustila služba. To jsem u tebe nikde nečetl a ne každého to musí trknout. Pokud jsem to přehlédl, předem se omlouvám.
Během instalace na mě vyskočila chyba doplňku - podrobnosti bla, bla, bla. V logu:
Kód:
Error Type: <class 'FileNotFoundError'>
Error Contents: [Errno 2] No such file or directory: '/storage/.kodi/userdata/addon_data/script.speedmeter/journal-20241211-153651.csv'
Traceback (most recent call last):
File "/storage/.kodi/addons/script.speedmeter/service.py", line 8, in <module>
addon.start()
File "/storage/.kodi/addons/script.speedmeter/resources/lib/service.py", line 276, in start
addJournal(fileName, time_string, ('%3.2f' % rx_speed), ('%3.2f' % tx_speed))
File "/storage/.kodi/addons/script.speedmeter/resources/lib/service.py", line 70, in addJournal
file = open(name, 'a')
^^^^^^^^^^^^^^^
FileNotFoundError: [Errno 2] No such file or directory: '/storage/.kodi/userdata/addon_data/script.speedmeter/journal-20241211-153651.csv'
-->End of Python script error report<--Ničemu to nevadí, vše je funkční. Je možné, že si toho hodně lidí ani nevšimne.
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS
AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS
AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1