15.12.2024, 12:07
@pnowak: Nevím, jak jsi postupoval, ale já vždy doporučuji provádět pouze jeden zásah současně. V tvém případě, první zkontrolovat správné autorizační údaje (ideálně proti informacím z Google dev konzole), pak instalovat poslední verzi doplňku, následované odhlášením/přihlášením z účtu, a teprve, jako poslední, vytvoření nových autorizačních údjů. Ono to pak většinou může dát i další informace o tom, co se děje a kde může být další problém.
Já např. autorizační údaje používám už od doby, kdy jsem si je poprvé před lety vytvořil a vždycky při problémech tak postupuji a zatím jsem je nikdy nemusel vytvářet znova. A ani už nemusím kontrolovat ty autorizační údaje, protože vím, že je v konfiguračním souboru doplňku mám správně, protože už před tím fungovaly. A pokud instaluji doplněk Youtube na nějakém dalším Kodi v domácnosti, tak tam ty údaje přenáším tak, že tam rovnou nakopíruji ten konfigurační soubor.
No, ale důležité pro tuto chvíli je, že už ti to funguje...
Já např. autorizační údaje používám už od doby, kdy jsem si je poprvé před lety vytvořil a vždycky při problémech tak postupuji a zatím jsem je nikdy nemusel vytvářet znova. A ani už nemusím kontrolovat ty autorizační údaje, protože vím, že je v konfiguračním souboru doplňku mám správně, protože už před tím fungovaly. A pokud instaluji doplněk Youtube na nějakém dalším Kodi v domácnosti, tak tam ty údaje přenáším tak, že tam rovnou nakopíruji ten konfigurační soubor.
No, ale důležité pro tuto chvíli je, že už ti to funguje...
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.