20.12.2024, 19:28
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.12.2024, 19:31 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Překlepy, doplnění informace.
)
@jkmh: @pnowak: POZOR! Jsem přesvědčený, že pokud je požadavkem
a stav rozsledovanosti chápeme stejně, tedy jako příznak toho, kolik uživatel z konkrétního titulu shlédl %, tak tento údaj doplněk SCC do data.db neukládá! První OTÁZKA ve výše uvedené citaci je tedy na místě a odpověď na ní je ANO. V data.db jsou v této oblasti zájmu, kromě jiných, uloženy pouze následujcí infomace:
Kód:
Potřebuji přenést stav rozsledovanosti filmů/seriálů (prakticky vše v SCC, u ostatních addonů přenos nepotřebuji).
OTÁZKA: To se ukládá nezávisle na SCC do nějakých obecných dat ? Nebo jsou to data SCC? Je ten formát stejný pro různé verze CoreELEC?a stav rozsledovanosti chápeme stejně, tedy jako příznak toho, kolik uživatel z konkrétního titulu shlédl %, tak tento údaj doplněk SCC do data.db neukládá! První OTÁZKA ve výše uvedené citaci je tedy na místě a odpověď na ní je ANO. V data.db jsou v této oblasti zájmu, kromě jiných, uloženy pouze následujcí infomace:
- Jaký titul, u seriálů alespoň jednu epizodu titulu, si uživatel spustil, bez ohledu na to, kolik z něho shlédl ani jestli ho shlédl celý. Položky uložené v této části databáze data.db (tabulka watch_history) se zobrazují prostřednictvím položky hl. menu doplňku Historie sledování
- Zda má uživatel nějaký titul rozkoukaný, u seriálů alespon jednu epizodu rozkoukanopu nebo i shlédnutou, ale současně jiné epizody ještě rozkoukané nebo neshlédnuté existují. Tyto informace se zobrazují prostřednictví položky hlavního menu Pokračovat ve sledování na základě informací z části databáze data.db (tabulka watch_history_advanced) a současně i videodatabáze Kodi, ze které si doplnkě bere právě informace o stavu rozsledovanosti, jak to hezky @pnowak nazval, které se ukládají právě tam.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.