• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Přenos stavů sledování filmů/seriálů na nový HW / novou verzi CoreELEC
@jkmh: @pnowak: POZOR! Jsem přesvědčený, že pokud je požadavkem

Kód:
Potřebuji přenést stav rozsledovanosti filmů/seriálů (prakticky vše v SCC, u ostatních addonů přenos nepotřebuji).
OTÁZKA: To se ukládá nezávisle na SCC do nějakých obecných dat ? Nebo jsou to data SCC? Je ten formát stejný pro různé verze CoreELEC?

a stav rozsledovanosti chápeme stejně, tedy jako příznak toho, kolik uživatel z konkrétního titulu shlédl %, tak tento údaj doplněk SCC do data.db neukládá! První OTÁZKA ve výše uvedené citaci je tedy na místě a odpověď na ní je ANO. V data.db jsou v této oblasti zájmu, kromě jiných, uloženy pouze následujcí infomace:
  1. Jaký titul, u seriálů alespoň jednu epizodu titulu, si uživatel spustil, bez ohledu na to, kolik z něho shlédl ani jestli ho shlédl celý. Položky uložené v této části databáze data.db (tabulka watch_history) se zobrazují prostřednictvím položky hl. menu doplňku Historie sledování
  2. Zda má uživatel nějaký titul rozkoukaný, u seriálů alespon jednu epizodu rozkoukanopu nebo i shlédnutou, ale současně jiné epizody ještě rozkoukané nebo neshlédnuté existují. Tyto informace se zobrazují prostřednictví položky hlavního menu Pokračovat ve sledování na základě informací z části databáze data.db (tabulka watch_history_advanced) a současně i videodatabáze Kodi, ze které si doplnkě bere právě informace o stavu rozsledovanosti, jak to hezky @pnowak nazval, které se ukládají právě tam.
Co to znamená? Že stav rozsledovanosti do čisté instalace Kodi přenést jednoduše nejde. Buď je třeba místo čisté instalace provést upgrade stávající Kodi instalace nebo zvolit poněkud divoký postup, kdy se do čité instalace ta stará videodatabáze Kodi (při zastaveném Kodi) nakopíruje.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: Přenos stavů sledování filmů/seriálů na nový HW / novou verzi CoreELEC - od JiRo - 20.12.2024, 19:28

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)