20.12.2024, 20:11
@pnowak: To, zda máš zálohované Thumbnails nebo ne, na to nemá žádný vliv. To s tím vůbec nesouvisí. Databáze data.db doplňku SCC se může verze od verze lišit, ale těmi verzemi se myslí verze doplňku SCC. Předpokládám, že u obou verzí Kodi máš doplněk stejné verze. To, že se ti kousl doplněk SCC je nezvyklé, pokud jsi data.db kopíroval v okamžiku, když by doplněk zakázaný, je divné, a pomohl by, jak jinak, log.
Musíš si uvědomit, že na něco, co je nestandardní musíš mít nějaké znalosti. A když ti někdo poradí, abys něco někam kopíroval, měl bys vědět, co a jak to znamená. Pokud to nevíš, tak se před tím zeptat. Bude asi lepší, když se bez příznaků o stavu rozsledovanosti obejdeš.
Musíš si uvědomit, že na něco, co je nestandardní musíš mít nějaké znalosti. A když ti někdo poradí, abys něco někam kopíroval, měl bys vědět, co a jak to znamená. Pokud to nevíš, tak se před tím zeptat. Bude asi lepší, když se bez příznaků o stavu rozsledovanosti obejdeš.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.