• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Přenos stavů sledování filmů/seriálů na nový HW / novou verzi CoreELEC
@JiRo  Chápu to, co říkáš. Dělám Sw pro průmyslové stroje, takže chápu, že musíš o problematice něco vědět a znám velmi dobře situace, kdy něco vím hodně dobře, něco méně a něco vůbec. Proto mi bylo od začátku jasné, že tam může být hodně komplikovaných věcí např že data rozsledovanosti mohou být data KODI ale taky data doplňku SCC. Že data mohou být strukturovaná a každá jejich část může být uložena jinde a jinak. Že skáču o dvě verze CoreELEC nahoru a tudíž můžou být i různé verze doplňků a pak také různé verze formátu těch dat. A každá z těch věcí i jednotlivě mi může hodit do záměru vidle jak se říká. A proto jsem se snažil popsat to, na co se ptám co nejvíce, aby mohl případný odpovídající mnohem zkušenější uživatel říci např "nejde to - jiný formát dat". 
Samozřejmě, že nemám zkušenosti a tudíž se to postupně učím. Jinak to nejde. A řadu věcí se nejlépe naučím tak, že si projdu ty slepé uličky.
A vzhledem k tomu, že případné záludnosti řešeného problému neznám, tak se nemohu zeptat správně komplexně a přesně úplně na všechno. 
Pokud Tě to JiRo irituje nějak, že se blbě ptám a nemám znalosti, neměj mi to tedy za zlé. Tvoje poznámka jakoby vyzněla, že pokud nejsem dobře znalý KODI, tak ať se raději neptám a spokojím se s málem. Pokud to tak vnímáš, tak to mne mrzí. Jsem rád, že tady jsou lidé jako Ty a další, kteří se vyznají a jsou ochotni se podělit o informace.
Takže se budu ptát dál a pokusím se ptát lépe... ;-)

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: Přenos stavů sledování filmů/seriálů na nový HW / novou verzi CoreELEC - od pnowak - 20.12.2024, 21:06

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)