20.12.2024, 23:19
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.12.2024, 23:21 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Překlepy
)
@pnowak: Ne naopak. Ptej se. To byla právě reakce na to kopírování. Já nevím, jak jsi přesně postupoval, ale mohlo to být třeba i tak, že jsi kopíroval sobor s databází a doplněk běžel, což je špatně. Tomu asi rozumíš. Sám jsi napsal:
A k tomu:
Citace: Addon po spuštění dlouho točí kolečko a nakonec spadne zpět do menu doplňků.Málokdo ví nebo si uvědomí, že i když doplněk nemáš spuštěný, že může běžet jeho service část, která se spouští okamžitě po startu Kodi a běží trvale. Takže pokud v této chvíli přepíšeš soubor s databází, kterou už má doplněk, resp. ta jeho trvale běžící část (service), načtenou a průběžně do ní dokonce i zapisuje, jiným souborem, asi sám víš, že to nemusí být úplně správně. Ale já jenom spekuluji. Proto nabádám lidi k tomu, aby se ptali a také, aby ve svých příspěvcích popisovali přesně to, co dělají. On si každý myslí, že je to jasné, protože popisuje to, co sám provádí, a nenapadne ho, že ten na druhé straně u toho nebyl. Další věcí je, že já neznám úroveň znalostí toho druhého. Když ho podcením, tak se zbytečně rozčiluje proč mu píši věci, kteé jsou jasné, když naopak, tak neví, co má dělat. nebo to udělá špatně.
A k tomu:
Citace:Tvoje poznámka jakoby vyzněla, že pokud nejsem dobře znalý KODI, tak ať se raději neptám a spokojím se s málem.jen tolik, že to bylo míněno trochu jinak než píšeš. Sám jsi napsal: "Každopádně není to tragédie," a ta má reakce na to navazovala. Já jsme to pochopil tak, že jsi už prostě ty příznaky stavu rozsledovanosti oželel a nebudeš to řešit. Pokud to ale řešit chceš, není problém to vyzkoušet. Máš-li zálohu Kodi ze starého Odroida a přístup na ten nový po síti a víš, jak se po síti do CoreELEC dostat přes sambu a SSH terminál, tak za vyzkoušení postupu, který (pokud se povede) nic kromě pár desítek minut času nic nedáš. Bude to čistá instalace, při které se jen trohu ušpiníš.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.