• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Přenos stavů sledování filmů/seriálů na nový HW / novou verzi CoreELEC
@JiRo  Jo s tím kopírováním s nezastaveným addonem by to mohlo být. To mne nenapadlo.

Zálohu starou mám. Mám i zálohu celé nové instalace vč addonů a nastavení, takže v nejhorším to mohu restaurovat zpět. 

Resp mohu to zkusit na microSD, na kterou jsem to původně instaloval poáč na ní jednoduše ve čtečce nakopíruji starou data.db na PC a pak to fláknu do slotu a přes Petitboot to najedu. (Btw ten přepínač vepředu na SPIflash s Petitboot je geniální !!!). Když to nepojede, kartu vytáhnu a přepnu zpět na std boot.
Teda ale zeptám se možná blbě ale raději: když budu mít na eMMC jednu instalaci a na microSD druhou a najedu přes Petiteboot tu microSD, nemůže se stát, že by to nějak zapsalo něco "omylem" při běhu microSD instance na tu eMMC ?? Ony občas ty SW obsahují takové záludnosti, že se taková chyba může stát (rozuměj např blbě naprogramováno autorem jako cesty natvrdo apod.). Předpokládám, že by se to stát nemělo, ale zažil už sem různý věci...

EDIT: tak to tam nenakopíruji. Ta druhá datová partice je ve čtečce po připojení ve Widlích neviditelná. Je to ext4, že jo? Jdu spát, pokračování zítra...

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: Přenos stavů sledování filmů/seriálů na nový HW / novou verzi CoreELEC - od pnowak - 20.12.2024, 23:39

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)