@JiRo: 1) O tom spouštění to vím. Ještě mě napadlo, že by se mohl použít autoexec. Pokud je připomínka od @ASIVLAK: myšlena tak, že dotyný nic jiného nesleduje
2) Ano. Vytáhl jsem si pomocí DevTools od obou streamy a ty jsem předhodil AI s tím, že musí po spuštění dát na výběr. Addon.xml jsem samozřejmě napsal sám. Skutečně to bylo v tu chvíli to nejjednodušší řešení. Netušil jsem, že @JanoHD: něco připravuje
3) Předpokládám, že pro seniory vyššího věku nejsou žádné parádičky potřeba. A když si představím svou matku (90 let), asi bych jí parádičky i těžko vysvětloval. Jedno, max dvě kliknutí a koukám.
2) Ano. Vytáhl jsem si pomocí DevTools od obou streamy a ty jsem předhodil AI s tím, že musí po spuštění dát na výběr. Addon.xml jsem samozřejmě napsal sám. Skutečně to bylo v tu chvíli to nejjednodušší řešení. Netušil jsem, že @JanoHD: něco připravuje
3) Předpokládám, že pro seniory vyššího věku nejsou žádné parádičky potřeba. A když si představím svou matku (90 let), asi bych jí parádičky i těžko vysvětloval. Jedno, max dvě kliknutí a koukám.
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS
AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS
AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1