05.1.2025, 23:56
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06.1.2025, 1:10 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Doplnění informace
)
@jkmh: No, je to tedy pěkně zapeklité. Pokud si adresy steamů vložím do Tvheadend, tak mi to přehrává úplně jiné pořady, než když si pustím přímo doplněk. Když si adresy streamů vložím do VLC, tak se přehrávají stejné pořady jako v doplňku. Pořady v doplňku odpovídají programu na webu, Noe v doplňku odpovídá pořadům Noe ze Sledování nebo DVB-T UPC/Vodafone. Vypadá to, jakoby servery vracely obsah streamů podle klienta, kterým se streamy přehrávají. Ještě to tedy vyzkouším prohnat to přes ffmpeg, abych viděl, co se vlastně v těch streamech přenáší.
Tak místo pátrání jsme udělal jednoduchou věc a prohnal ty streamy přes ffmpeg, do Tvheadend vstupují tedy přes pipe://. A nyní už Noe i Noe+ obsahují pořady podle jejich programu. Je to zajímavé, mám tak vlastně teď z každého kanálu (Noe i Noe+) dva různé streamy (jedny přijímám přímo, druhé přes ffmpeg) s odlišným obsahem. Hlubší analýzu si nechám na někdy jindy.
Tak místo pátrání jsme udělal jednoduchou věc a prohnal ty streamy přes ffmpeg, do Tvheadend vstupují tedy přes pipe://. A nyní už Noe i Noe+ obsahují pořady podle jejich programu. Je to zajímavé, mám tak vlastně teď z každého kanálu (Noe i Noe+) dva různé streamy (jedny přijímám přímo, druhé přes ffmpeg) s odlišným obsahem. Hlubší analýzu si nechám na někdy jindy.