18.1.2025, 11:50
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 18.1.2025, 12:13 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Překlepy
)
@Jozo_1012: Verzi doplňku Kodi a generaci externího palylistu jsem zkoušel i já, funguje mi bez problémů. Podle mne by mohl být problém ve struktuře dat, která vrací api pro nějaký kanál (podobně jako to je u DVTV Extra), který my, kterým to funguje (@top9: ani já), v našich tarifech nemáme. Rychlá pomoc je snadná, i když ne úplně triviální. Vložit do generace externích kanálů kontrolní výpis do logu, aby bylo vidět, u kterého kanálu to spadne a ten kanál, podobně jako DVTV Extra, prozatím vyhodit z generace. Určitě by pak někdo, třeba @top9:
, mohl ten problém v datech analyzovat a najít řešení, jak to ošetřit tak, aby tam takové kanály mohly zůstat. Já mám nyní TV GO tarif koupený pouze dočasně pro nějaké pokusy, a to ten nejlevnější, který mi navíc končí za pár dní, takže to udělat nemohu.
, mohl ten problém v datech analyzovat a najít řešení, jak to ošetřit tak, aby tam takové kanály mohly zůstat. Já mám nyní TV GO tarif koupený pouze dočasně pro nějaké pokusy, a to ten nejlevnější, který mi navíc končí za pár dní, takže to udělat nemohu.