18.1.2025, 21:05
@waladir: Díky, za snahu. Měl jsi pravdu, nefunguje to.
Idec z epg získám a když s ním pošlu request, vrací to různé informace - časy, statusy o možnostech přehrávání, ale na jakém kanálu se to bude přehrávat, to mezi nimi není. To se zřejmě vybere teprve v okamžiku zahájení živého přehrávání. To je docela škoda, protože já vlastně tohle celé dělám právě kvůli Sport Plus kanálu, abych ho dostal do Live TV v Kodi. To se mi povedlo, ale bez EPG je to prakticky k ničemu.
Jediné, co bych snad nějak dokázal by bylo, aktualizovat xmltv v okamžiku předpokládaného zahájení vysílání každého pořadu. Bylo by to sice komplikované řešení a pro uživatele s ne úplně užitečnou informací, ale alespoň něco. Ani nevím, jestli se mi do toho chce.
Idec z epg získám a když s ním pošlu request, vrací to různé informace - časy, statusy o možnostech přehrávání, ale na jakém kanálu se to bude přehrávat, to mezi nimi není. To se zřejmě vybere teprve v okamžiku zahájení živého přehrávání. To je docela škoda, protože já vlastně tohle celé dělám právě kvůli Sport Plus kanálu, abych ho dostal do Live TV v Kodi. To se mi povedlo, ale bez EPG je to prakticky k ničemu.Jediné, co bych snad nějak dokázal by bylo, aktualizovat xmltv v okamžiku předpokládaného zahájení vysílání každého pořadu. Bylo by to sice komplikované řešení a pro uživatele s ne úplně užitečnou informací, ale alespoň něco. Ani nevím, jestli se mi do toho chce.