21.2.2025, 19:04
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.2.2025, 19:07 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Překlepy
)
No, doplnit do epg viditelných kanálů informaci, že se nic nevysílá a kdy se vysílat začne je hezká myšlenka, ale docela jsem se s tím zapotil
a poznal díky tomu další zajímavou knihovnu Pythonu, itertools.
Zatím jsem (snad) bezpečně pokryl jen jeden stav, tedy kdy je už v kanále něco naplánováno, ale bude se vysílat až později. Řešení jsem mírně zobecnil, aby se dalo použít i pro jiné funkce a hrátky s epg, a konkrétně to řeším vložením fake pořadu (Přestávky), s příslušnými informacemi a časy začátků a konců získaných od konců a začátků předchozího a následujícího pořadu, a pokud nejsou, tak začátku a konce dne, ve které se pořad vysílá. Trochu do toho házejí vidle pořady přes půlnoc, ale to je u epg častý oříšek. Hlavně kvůli tomu jsem to celé uvnitř překopal. Bohužel je těch kombinací možných stavů více a mně se to nechce simulovat, takže budu chvíli čekat, až se mi ty nejčastější kombinace vyskytnou, abych si ověřil, že to funguje.
[attachment=11316]
a poznal díky tomu další zajímavou knihovnu Pythonu, itertools.
Zatím jsem (snad) bezpečně pokryl jen jeden stav, tedy kdy je už v kanále něco naplánováno, ale bude se vysílat až později. Řešení jsem mírně zobecnil, aby se dalo použít i pro jiné funkce a hrátky s epg, a konkrétně to řeším vložením fake pořadu (Přestávky), s příslušnými informacemi a časy začátků a konců získaných od konců a začátků předchozího a následujícího pořadu, a pokud nejsou, tak začátku a konce dne, ve které se pořad vysílá. Trochu do toho házejí vidle pořady přes půlnoc, ale to je u epg častý oříšek. Hlavně kvůli tomu jsem to celé uvnitř překopal. Bohužel je těch kombinací možných stavů více a mně se to nechce simulovat, takže budu chvíli čekat, až se mi ty nejčastější kombinace vyskytnou, abych si ověřil, že to funguje.[attachment=11316]