Překvapuje mne informace o tom, že stávající zákazníci nebudou se svým účtem přemigrováni na účet Oneplay, když se před dvěma dny mluvilo o tom, že zákaznici se svým účtem O2TV ale i Voyo budou automaticky přemigrováni aniž by museli cokoli měnit... Zákazníci Voya budou přemigrováni hned po spuštění služby, tarifní zákazníci O2 TV si budou muset počkat 3 měsíce na Oneplay (ale, přihlásit se do něj budou moci se stávajícím účtem).
Navíc, tenhle "bordel" kdo se má starat o zákazníky Oneplay z Voya a O2TV má mít kdo? O2 nebo Nova?!
A jsem doopravdy zvědav na to, jak se zachová Skylink se stanicemi Canal+ a Warner se stanicemi HBO a Cinemax na novou službu Oneplay. Ti jim klidně můžou smlouvu zrušit. A celá ta jejich služba půjde tak akorát do kytek. Přijdou tímhle způsobem o víc lidí než si myslí...
Navíc, tenhle "bordel" kdo se má starat o zákazníky Oneplay z Voya a O2TV má mít kdo? O2 nebo Nova?!
A jsem doopravdy zvědav na to, jak se zachová Skylink se stanicemi Canal+ a Warner se stanicemi HBO a Cinemax na novou službu Oneplay. Ti jim klidně můžou smlouvu zrušit. A celá ta jejich služba půjde tak akorát do kytek. Přijdou tímhle způsobem o víc lidí než si myslí...